Yeşilbağlar İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve akılcı düşünme becerisini ilke edinen, yaşam boyu öğrenmeyi benimsemiş, bilgiye ulaşabilen ve paylaşabilen, İletişim becerilerine sahip, teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen, insanlığın ortak değerlerini benimsemiş, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmektir. Mensubu olmaktan gurur duyulan, yüksek kalitede eğitim anlayışıyla, çalışanların huzur bulduğu, öğrencilerinin akademik ve kültürel başarıları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.

Misyon: Ulusumuzun kültürel değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimi rehber edinmiş, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğaya saygılı, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, hak ve sorumluluklarını bilen, dinine, diline, bayrağına sahip çıkan, hoşgörülü, yardımsever, empati kurabilen, özgüvenli tam, yaratıcı ve çağdaş bireyler yetiştiren ve tercih edilen kurum olmak.

Başarılar:

Isınma: Klima